Tv Telma -Zekiri – Pse bëhet shersëz Bujari kush ua barti gjithë kampanjën për vitin 2017? (video)

303

Geplaatst door TV Telma op Donderdag 27 februari 2020

Ata që na akuzojnë sot se koalicioni me BESA po dëmton shqiptarët, dua të them BDI dhe Bujar Osmani, harrojnë që të flasin kush u dëmtua dhe si u dëmtua LSDM gjatë zgjedhjeve lokale. Në disavantazhin e kujt ishte koalicioni zgjedhor presidencial? Pra, ata pranojnë se ata kanë punuar kundër shqiptarëve që erdhën me LSDM-në? Çfarë dëshiron të thotë Bujar Osmani? A mendon se njerëzit harrojnë? Sa i përket koalicionit gjatë zgjedhjeve lokale, të gjithë në parti e dinë që unë isha kundër një koalicioni të tillë, tha Zekiri.