Tv 24 / Kutirova -Drejtoresha e Doganeve : Ka indikacone për falsifikim dokumentacioni

17

Drejtoresha e Drejtorisë doganore Sllavica Kutirov në emisionin 24 analizë lidhur me dokumentacionin e autobusëve që kalojnë pikat kufitare tha se për këtë transportues në vitin e kaluar ka mbi 60 vendkalime në linja të ndryshme në 4 pika kufitare. Ka të regjistruar dokumente si deklaratë licence me numra të ndryshëm. Nëse dokumenti i bashkëngjitur ka qenë i vlefshëm, ata nuk e dinë pse nuk e mbajnë kopjen e atij dokumenti, dhe kanë informacion për numra të ndryshëm në të cilët janë regjistruar nga doganierët për atë dokument.

  • Ka disa indikacione, me siguri do të tregojë hetimi, pse në të gjithë territorin në disa pika kufitare nga doganierë të ndryshëm janë identifikuar numra të ngjashëm në certifikatën e licencës dhe hetimi duhet të tregojë nëse ato dokumente të dorëzuara nga transportuesi dhe shoferi janë. të vlefshme ose të skaduara. Ne nuk kemi evidencë për këtë autobus në sistemin elektronik, por kemi një dokument udhëtimi evident. tha Kutirov.

https://www.24.mk/details/kutirov-za-tv-24-ima-indicii-za-somnevanje-za-falsifikuvani-dokumenti