Thaçi pas mandatit e lë politikën: Do t’i kthehem familjes e të merrem me diçka tjetër

221

Presidenti Hashim Thaçi sonte ka bërë të ditur se pas përfundimit të mandatit të tij, do të dalë nga politika dhe të vazhdojë jetën si qytetar i Kosovës.

Ai thotë se ëndërr e tij është të çohet në mëngjes, pa agjendë politike

‘’Unë kam menduar gjatë. Vlerësoj që do t’i kthehem vetvetes dhe përkushtimit tim që të bëj ndonjë punë tjetër nga politika. Nuk do të permbyllet cikli jetësor me një angazhim. Do t’i kthehem familes. Pas mbylljes së mandatit, qytetar i lirë. I etur të cohem në mëngjes në një jetë jo të rutinës politike’’, ka thënë ai sonte në Pressing.

Kujtojmë që Thaçi e kishte lënë të hapur mundësinë të rikandidojë për president, por tash ka ndërruar mendje.