Teuta Arifit për 8 vite çdo ditë të Zotit duhet ti thuhet: PASTRO QYTETIN NGA BËRLLOGU…na haruan thonë nga rruga Boro Vuliç

30

Artan Grubit ( as pjesë e UÇK në 2001, as në formim 2002 të BDI , por tek në vitin 2011 e ka foton më të vjetër me Ali Ahmetin )

që i ra hise këtyre viteve të jetë vendosës për ardhmërinë shqiptare në RMV, i themi mos gabo të mos i japish edhe një mundësi mandat të tretë Teuta Arifit -treta sreqa…O ARTAN GRUBI – TIGRI i BDI-së …mos gabo …UNË JAM PRO TEUTA ARIFIT TA SHKATROJE EDHE ATË QË KA MBETË …nuk i dihet malsorët e mi thonë ditë e re nafakë e re …apo siç tha greku nuk hyna në histori për të mirë …barem le të mbahem mend për shkatrim dhe e dogji BIBLIOTEKËN E ALEKSANDRISË… Gjoja se ndryshimet në NPK TETOVA do sjellin risi në funksionimin e saj …kurgjë …as përgjegjësi as falje ndaj qytetarëve …në PERENDIM ASGJË TË RE do kishte thënë Erih Remarku …po pse Tetova a nuk bie në Perendim të Maqedonisë …kurbetçarët u kthyen … u mësuan për ujin që nuk e kan , edhe më herët nuk e kishin… përkundrazi në shumë lagje po ankohen ishte keq , tash edhe më keq…në Mahallën e Teuta Arifit pas gjimnazit në Rr Boro Vuluç çdo të marte i mbledhin bërrloket …por në këtë ditë të nxehtë prej ZOTIT nuk erdhën …barem morrëm vesh se nga bërrloku që kundërmonte vinte era speca , patlixhanë dhe bostanë oj TEUTA ARIFI dhe o NPK TETOVA …FLM …mos na e vini erën në faturat e ujit …HELBETE