Teuta Arifi takon banorët e Saraqinës, bisedohet për projektet e ardhshme

29

Takim me banorët e vendbanimit Saraqinë!Marketing

Në këtë vendbanim bëmë rikonstruimin e disa rrugëve, hapëm Qendrën për zhvillim të hershëm fëmijëror, kurse në ndërtim e sipër është rruga që shpie deri në qendër të fshatit.

Biseduam për projektet e ardhshme si që janë ujësjellësi i fshatit, rregullimi i stadiumit, si dhe rikonstruimi i disa rrugëve brenda fshatit.

https://www.facebook.com/teutaarifiofficial/posts/6740759335964895