Teuta Arifi: Filloi dezinfektimi i hapësirave në komunën e Tetovës me substancën biocide “EKOCID C”!

199

Kryetarja e Tetovës Teuta Arifi njofton se sot ka filluar dezinfektimi i hapësirave në komunën e Tetovës me substancën biocide “EKOCID C”!

U dezinfektuan objekti qendror i komunës, Inspektorati komunal, Sektori për ZHEL, Sektori për veprimtari komunale, Sektori për Veprimtari publike, hapësirat e NPK Tetova si dhe Njësia Teritoriale Kundër Zjarrit.

Paralelisht po kryehet edhe procesi i deratizimit në shahtet e kanalizimit në komunën e Tetovës.

Ditët në vazhdim do të bëhet edhe dezinfektimi i hapësirave të tjera publike, parqeve, këndet e lojërave për fëmijë, tregu i gjelbër etj.

Apelojmë deri te qytetarët që t’ju përmbahen udhëzimeve dhe vendimeve të qeverisë së RMV, duke qëndruar në shtëpi dhe duke evituar qarkullimin e panevojshëm!

Duke mbrojtur veten mbrojmë edhe më të dashurit rreth nesh! Lufta me #COVID19 mund të fitohet vetëm përmes preventivës në kohë dhe vetëdijes së lartë qytetare!” – thotë Arifi

Teuta Arifi3 hours ago

?Sot filloi dezinfektimi i hapësirave në komunën e Tetovës me substancën biocide “EKOCID C”!
?U dezinfektuan objekti qendror i komunës, Inspektorati komunal, Sektori për ZHEL, Sektori për veprimtari komunale, Sektori për Veprimtari publike, hapësirat e NPK Tetova si dhe Njësia Teritoriale Kundër Zjarrit.
?Paralelisht po kryehet edhe procesi i deratizimit në shahtet e kanalizimit në komunën e Tetovës.
?Ditët në vazhdim do të bëhet edhe dezinfektimi i hapësirave të tjera publike, parqeve, këndet e lojërave për fëmijë, tregu i gjelbër etj.
?Apelojmë deri te qytetarët që t’ju përmbahen udhëzimeve dhe vendimeve të qeverisë së RMV, duke qëndruar në shtëpi dhe duke evituar qarkullimin e panevojshëm!
?Duke mbrojtur veten mbrojmë edhe më të dashurit rreth nesh! Lufta me #COVID19 mund të fitohet vetëm përmes preventivës në kohë dhe vetëdijes së lartë qytetare!

Bild könnte enthalten: eine oder mehrere Personen und im Freien