TETOVË / Nëse humb BDI-kuptohet humb edhe LSDM …kë do e skapejte ZAEVI To Bee or Not To Bee

67

 lajm interaktiv

Partitë politike shqiptare me veprim në Tetovë posaçërisht ata që bëjnë bllokun e koalicionit Qeveritar qarkullojnë me emra njerzish që nuk ka nevojë të jesh ekspert dhe të kuptosh se janë një -bashkarisht dhe atë ujë të tyre e dërgojnë në MULLI të LSDM-së ( e cila nuk është e vitit 2017 as te bashkëqytetarët tanë maqedonas në Tetovë lule të të marë erë të cilët i harroi LSDM ama bash krejt në Tetovë por edhe Teuta Arifi me asnjë investim në lagjet e tyre ,pra nga blloku shqiptar në Qeveri nuk ka aromë vendore Tetovarçe hiç -kurxhë… që nëse atyre u shkruan vendlindja TETOVË u sos puna. ..me shkuarjen në Qeveri u bënë bilbila dhe altoparlant të LSDM-së ,nëse humbin do i skapejtën Zaevi do i përzë …Nuk na çudit edhe pse i ngjau më tepër si spektakël mediatik prononcimi nga Arjanit Hoxha se kryetari i Besës Bilall Kasami do të jetë kandidat për Tetovën, dhe kjo sipas Hoxhës tregon për rëndësinë që Besa ua ka dhënë këtyre zgjedhjeve duke hyrë në garë me udhëheqësinë më të lartë të partisë.Pse kush kandidat tjetër kishit o Ministër i shajshët (mos harohet se Besa njësoj si LSDM nuk është ajo e vitit 2017 sepse akomodoi një grusht njerëzish në pushtet që gjithë kohës sillen në stilin kur unë jam mirë krejt janë mirë )

Ndryshe Bilall Kasami në garën për Tetovën do të ketë përballë Sadi Bexhetin nga PDSH-ja ndërsa nga BDI-ja ende nuk e kanë zyrtarizuar presin ASH-AAA ,por në rrjete sociale dhe nëntokën politike të BDI-së nga Shkupi që e dirigjon AI I VËRTETI ZVKPRMV Artan Grubi informacionet thonë se kandidati i krijetarit të BDI -së de facto Artan Grubit është Teuta Arifi për Tetovën ,(edhe pse Teuta Arifi tre herë nuk ka kaluar nëpër nëndegë dhe në Degën e BDI-së në votim ,dhe nga DEGA e BDI-së presin që Ali Ahmeti vetë tua thotë jo Artan Grubi -TIGRI ), ndërsa Aleanca për Shqiptarët si do që të jetë është favorite absolute në Tetovë pret BDI-në, ASH qetë pa nervozë stilit të Artan Grubit i përgjigjet me stilin e Artan Grubit deri ditën e fundit do pretë zbulimin e kandidatit edhe pse janë lakuar në portale disa emra eminent nga sfera të ndryshme veprimi intelektual mjek,profesorë ,biznesmenë…ZJARR DONI ZJARR DO KENI …edhe nga blloku shqiptar edhe nga blloku maqedonas kush e humb Tetovën përshëndetet …pra Tetova do e pastroje skenën politike edhe te shqiptarët por edhe te maqedonasit pas kësaj fllon pastrimi brenda partiak ndrim gjeneratash ama kush e ka rradhën ta skapejte Zaevin?!(VMRO-DPMNE PRET mbas Gardhit) SIC