Tetovë, bulevardi “Iliria” assesi të përfundojë që të merr pamje “evropiane”

55

Bulevardi “Iliria” ende nuk është realizuar në formën që u premtua katër vite më parë, edhe pse sipas kryetares së Komunës së Tetovës, Teuta Arifii ky projekt është nga fundi. Gazetari i Portalb.mk ishte të enjten në terren dhe vërtetoi mungesën e fontanave e ujit për pije, mbajtëseve metalike për drujnjtë, disa kosha të mbeturinave dhe ndriçimin LED të ulësve prej druri. Se pse nuk janë vendosur ende të njëtjat, nga Komuna e Tetovës refuzuan të përgjijen në pyetjet e Portalb.mk. më tepër në https://portalb.mk/754558-tetove-bulevardi-iliria-assesi-te-perfundoje-qe-te-merr-pamje-evropiane/