Tërmet në BDI . Pse ngutet Teuta Arifi me promovim vetanak . Artan Grubi përmendi 4 shtatorin?!

69

ZVKPRMV ARTAN GRUBI përmendi 4 Shtatorin si datë promovimi ?! Në ndërkohë me siguri ka ndodhur diçka ose nga PANIKA nuk dijnë në BDI si të veprojnë ndaj Kundërkandidatit të ASH në TETOVË që përfolet ( hera e parë që për 20 vjet BDI-së ti rrijë dikush pandan me …ka krejt …emrin ia di TETOVA por edhe BDI…). Duke i anashkaluar strukturat partiake të Degës së BDI-së në Tetovë ,posaçërisht organin miratues KUVENDIN E DEGËS( sepse nuk u mbajt ) ,gazetarët e bllokut maqedonas janë thirurr në orën 17 në promovim kandidature të TEUTA ARIFIT për Kryetar Komune ?!.TASH TEUTA ARIFI KANDIDOHET SI E PAVARUR apo dëshiron të luaj të FORTIN E BDI-së duke mos respektuar as organet partiake :KËSHTU THEM UNË DHE PIKË .!? Atëherë unë si Mesut Shabani të shkruaj URIME HUMBJEN TEUTA ARIFI…NATA KA VESH …DITA QESHET…A I KANË KALLXU ALI AHMETIT TË JETË PREZENT ?!