Taravari: Mijalkovi, Mukocki dhe Todorovi e organizuan atë më 27 Prill ( video)

92

Ish Ministri i Shëndetësisë dhe kryetari aktual i Komunës së Gostivarit Arben Taravari politikisht vuri në dukje Sasho Mijalkov, Nikola Todorov dhe Krsto Mukoski si organizatorë të përgjakshëm “27 Prilli”.

Duke folur në TV 24, Taravari tha se Aleanca dhe Alternativa do të formojnë një koalicion me VMRO-DPMNE sepse organizatorët e ngjarjeve të 27 Prillit janë njerëz që nuk janë më anëtarë të partisë më të madhe të opozitës.

Ai drejtpërdrejt vuri në dukje ish-Ministrin e Shëndetësisë Nikola Todorov, kreun e UBK-së Sasho Mijalkov dhe ish-deputetin Krsto Mukoski si organizatorë të ngjarjeve të 27 Prillit, të cilat sot janë në marrëdhënie të ngushta me Kryeministrin Zoran Zaev dhe LSDM-në.