8.2 C
Tetovo
E martë, 27 Shkurt, 2024
BallinaKronikëSPB TETOVË / K u m t e s ë

SPB TETOVË / K u m t e s ë

Efektivët e policisë të SPB Tetovë-Departamentit
të Brendshëm Gostivar, mbrëmë (01-shkurt) rreth orës
21:25, në rrugën “Nikolla Parapunov” në Gostivar, kanë
privuar nga liria personat R.A. (23), B.B.(21) dhe
H.S.(22), për arye se gjatë kontrollit të kryer është gjetë
dhe konfiskuar marihuanë. R.A. është mbajtë në
Stacionin Policor të Gostivarit për pastrimin dhe
dokumentimin e çështjes, pas së cilës kundër tyre do të
përgatitet parashtresë përkatëse.
……
Tridhjet e shtatë vjeçari I.G. nga Tetova, dje (01-
shkurt) në orën 11:25 në SPB-Tetovë ka raportuar se
rreth orës 09:40 në korridorin e ndërtesës së banimit në
të cilën ata jetonin në Tetovë janë sulmuar fizikisht nga
fqinji i tyre L.A. Çështja është duke pastruar dhe
dokumentuar.
…….
Dje (01-shkurt) në orën 18:30, 45-vjeçarja R.S.
nga Tetova në SPB-Tetovë ka raportuar se gjysmë ore
më parë në rrugën Jane Sandanski në Tetovë djali i saj i
mitur ishte sulmuar fizikisht nga një tjetër i mitur të cilin e
njihte dhe se i njëjti ishte me dy persona të tjerë,
gjithashtu të mitur. Janë ndërmarrë masat për zbardhjen
dhe dokumentimin e rastit.

pastruar plotësisht dhe ndaj sulmuesit të raportuar është
përgatitur parashtresë përkatëse.
……
Njëzet e katër vjeçari N.M. nga Siniçani i Tetovës,
dje (01-shkurt) ka raportuar se në mbrëmje rreth orës
23:30 në rrugën e “Ilindenit” në Tetovë është sulmuar
fizikisht nga një person që njihte. Çështja është duke u
pastruar dhe dokumentuar.
……
Dje (01-shkurt) në 09:30, personi M.I.(51) nga
Forina e Gostivarit në SPB-Tetovë ka raportuar se në
murin e nj; salle sportive të një shkolle të mesme në
Gostivar ishte shkruar grafit me përmbajtje, fyese dhe
kërcënuese. Meren masa për zbardhjen e rastit.

===========

Dje (01-shkurt) në orën 20:20, personat S.A.(23)
dhe B.G.(29) nga Republika e Turqisë, me qëndrim të
përkohshëm në Gostivar në SPB-Tetovë kanë raportuar
se rreth orës 05:30 pranë urës së lumit Vardar në
Gostivar janë ndaluar nga dy persona me një automjet,
të cilët ishin prezantuar në mënyrë të rreme se janë
zyrtarë të policisë dhe prej tyre kishin marrë para. Janë
ndërmarrë masat për zbardhjen dhe dokumentimin e
rastit.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments