Shqipëria i del në ndihmë Italisë

221

Shqipëria i vjen në ndihmë Italisë për COVID-19, Bashkimi Europian ka vlerësuar solidaritetin e Shqipërisë me Italinë duke i dërguar 10 mjekë dhe 30 infermierë. Tëitteri i BE u shpërnda edhe nga ambasadori i BE, Luigi Soreca i cili shkruajti në shqip ‘Faleminderit shumë Shqipëri’.

“Solidariteti i treguar demonstron një arsye tjetër të mirë që flamuri i Shqipërisë të valëvitet mes flamujve të Bashkimit Europian sa më shpejt të jetë e mundur. Fryma e tyre e solidaritetit dhe afërsisë që po demonstrojnë me këta njerëz këtu është pikërisht ajo vlerë e përbashkët që lindi dhe krijoi Bashkimin Europain”, shkruan BE në Twitter.