Sedat Pekeri në Maqedoni të mos vonohet ka qenë me përcjellje policie,plus të shoqëruara nga veturat qeveritare me flasherë të lëshuar.

43

Linqet

https://republika.mk/vesti/makedonija/sedat-peker-vo-makedonija-so-policiska-pridruzba-vo-vladina-delegacija-i-so-pushteni-flesheri/

https://vecer.mk/makedonija/sedat-peker-si-se-vozel-kako-shto-e-red-so-pridruzhba-i-flesheri-da-ne-gubi-vreme/

Një video është shfaqur në mediat sociale që provon lidhjen e qeverisë me kriminelin turk Sedat Peker, i cili mban dokumente maqedonase. Pasi u botuan fotot ku ai është në shoqërinë e kandidatëve për deputetë nga LSDM, pastaj me biznesmenë, tani ekziston një video e Packer duke vozitur nëpër Maqedoni me një shoqërues policie dhe një delegacion qeveritar.

Në stilin e një mysafiri VIP për kriminelin turk, dritat rrotulluese të policisë ishin ndezur në mënyrë që kolona të mos qëndronte pa nevojë në rrugë.