Ruskovska: Dokumentacioni për tenderin e spitaleve modulare është rreth 5.000 faqe

172

Shefja e Prokurorisë për Krim të Organizuar dhe Korrupsion, Vilma Ruskovska thotë se dokuentacioni i tenderit për ndërtimin e spitaleve modulare në Maqedon me kredi nga Banka Botërore ësshtë i madh se se duhet të hetohet në mënyrë të detajuar.

“Bëhet fjalë për dokumentacion të madh prej rreth 5.000 faqeeve”, thotë Ruskovska.

Ajo pret që gjatë ditëve të ardhshme ta marrin dokumentacionin e plotë si dhe komunikimin me Baknkën Botërore.

Momentalisht PTHP Tetovë merret për çësthjet teknike, ujinm energjinë elektrike, standardeve të mbrojtjes kundër zjarrit dhe materialeve prej të cilave është ndërtuar spitali modular.