Rrugën për në Kodër të Diellit kush do e pastroj …për dallim … Korça vepron ndryshe…(foto)

323

Ankohen qytetarët që qarkullojnë në relacionet Tetovë-Kodër e Diellit se nuk është pastruar rruga sa do që bora ka qenë e pakët, por ka krijuar rrethana rrëshqitëse nga ngricat që janë krijuar ndër dëborë .Mbeten pjesërrisht të shkëputura shumë fshatras për shkak ngricave në rrugë .Kohë Korona Virusi mjetet e pastrimeve dhe mirëmbajtjes së rrugëve mund të lëvizin 24 orë ,edhe pse është orë policore nga ora 21-5 e mëngjesit…kur është për tu fotografuar kur bëhet rriparimi i rrugës të gjithë vrapojnë …Bashkia…Rrugët e Maqedonisë…

Në Korçë funksionon si sahati i hoxhës ja fotot

Whatsapp Image 2020 03 24 At 09.06.32
foto galeri
foto galeri
foto galeri