Reagon VMRO-DPMNE-ja: Avancimi i Stojançe Angellovit, skandal

42

“Në vend të shkarkimit, e emëron drejtor, jo llogaridhënës dhe i paaftë, shpëtoni jetë, jepni dorëheqje”, kështu opozitarja VMRO-DPMNE ka reaguar ndaj vendimit të Qeverisë që për drejtor të Qendrës për Menaxhim me Krizat të emërojë Stojançe Angellov.

“Avancimi i statusit të Stojançe Angellov nga u.d. në drejtor të QMK nga ana e Qeverisë është skandal. Njeriu, që tregoi se as nuk di të menaxhojë dhe as udhëheqë me krizat ta avancosh, në vend se ta shkarkosh dhe të vendosesh person kompetent, është hap i paturpshëm i Qeverisë”, thuhet në reagim.

Ndërkaq, sërish kanë kërkuar që të Angellov të japë dorëheqje, pasi siç thonë, “është i paaftë të menaxhojë me krizat”.