Reagon edhe Apasiev pas deklaratës së Shkodranes

47

Deklarata e Shkodrane Dardhishtës nga rradhët e BDI-së se ende i kanë çizmet në tavan ka nxitur mjaft reagime të ndryshmë duke e cilësuar si thirrje për luftë.

Për këtë deklaratë nuk ka ndejtur i heshtur edhe kreu i Levicës, Dimitar Apasiev. Ai ka reaguar për standardet e dyfishta siç pretendon të prokurorisë.

“Mua për ‘tredhjen’ menjëherë më thirrën në prokurori. Shkodranen e BDI-së për ‘luftë’ – jo!? Pas rrënjes së regjimit, fshesa e parë do të luaj në prokurori” ka shkruar Apasiev.

Edhe kreu i BDI-së, Ali Ahmeti, në një dalje për media komentoi edhe deklaratën e Shkodrane Dardhishta duke thënë se BDI-ja ka kauzë paqen, stabilitetin dhe afrimin e komuniteteve