Rasti i parë me koronavirus në Gostivar

177

Në Gostivar është konfirmuar rasti i parë me koronavirus. Kështu bëjnë të ditur nga reparti infektiv në Gostivar. Bëhet fjalë për një grua të moshës mbi 40 vjeçare e cila dje është paraqitur bashkë me burrin e saj në Repartin Infektiv, me djegie të fytit dhe shtrëngime në kraharor, Alsat-m

Doktor Enes Memedi infektolog njofton se pacientja menjëherë është izoluar në Repartin Infektiv dhe rezultatet sot flasin se është pozitive me koronavirus. Gjendja e saj është stabile por nëse shfaqet ndonjë lloj komplikimi, do të dërgohet në Shkup, njoftojnë nga reparti infektiv në Gostivar. Sot do të testohet bashkëshorti I saj dhe do të izolohen njerëzit që mund të kenë pasur kontakt me të.