Rasti i fundit me Farmacinë në rrugën Xhon Kenedi- të Çairit.?! Pse hajdutët nuk ua mësyjnë lokaleve,shtëpive dhe pasurive të politikëbërësve,por njerëzve të ndershëm

55

lajmi interaktiv

A ja vlen një jetë njeriu të shkojë, në vend të disa qindra eurove, që do i vidhnin në Farmaci. Hajdutët tash do të ballafaqohen edhe me rastin e shkaktimit indirekt të vdekjes së pronarit të Farmacisë…Ata fëmijë që mbetën pa baba dikush duhet tua kompenzoje satisfaksionin moral,… të paktën dënimi me burg …Gjithëandej këto 20 vitet e fundit flitet për një lidhje të fshehtë të strukturave të pushtetit me hajdutët dhe delikventët . Sepse struktura pushteti u rijnë pas hajdutëve.Hajdutët gjithandej nëpër botë nuk zgjedhin përveq në Maqedoni …. Pse hajdutët nuk ua mësyjnë lokaleve,shtëpive dhe pasurive të politikëbërësve,….atje ka me bollëk…por ua mësyjnë njerëzve të ndershëm

lajmi aktiv qe qarkullon