Qendrat tregtare Shkup Siti Moll, Ramstor Moll dhe Kapitoll Moll me orar të shkurtuar të punës

241

Qendrat tregtare Shkup Siti Moll, Ramstor Moll dhe Kapitoll Moll prej sot do të punojnë me orar të shkurtuar të punës nga ora 11:00 deri në orën 19:00. Farmacitë dhe marketet në këto qendra tregtare mbesin të punojnë me orar të rregullt të punës nga ora 08:00 deri në orën 22:00.

Ata, siç kumtuan, i mbështesin të gjitha vendimet dhe në të ardhmen do t’i mbështesin të gjitha vendimet e sjella nga Qeveria.

Ndryshimi i orarit të punës do të mbetet derisa Qeveria nuk sjell vendim për punë në qendrat tregtare në shtet.