Presidentja e Komisionit Evropian: S’duhet të ketë ndërprerje në sektorin e bujqësisë

202

Presidentja e Komisionit Evropian Ursula von der Leyen ka njoftuar ndihmë shtesë për fermerët për të siguruar që evropianët, me gjithë efektet e krizës COVID-19, të kenë qasje në ushqime me cilësi të lartë dhe me kosto të ulët.

“Lufta kundër koronavirusit prek të gjitha pjesët e ekonomisë evropiane. Një nga sektorët ku ne nuk do të tolerojmë asnjë ndërprerje është ushqimi, “tha Von der Leyen në një adresim përmes videos.