Presidenti i Maqedonisë së Veriut, Pendarovski / Koronavirusi sfidë serioze, frika ime më e madhe, ekonomia

152

Presidenti i Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski ka komentuar situatën e krijuar nga përhapja e COVID-19 në vendin e tij.

Ai deklaron se frika e tij më e madhe mbetet ekonomia, se si do ta ndikojë kjo krizë shëndetësore kaq serioze ekonominë e Maqedonisë së Veriut.

Megjithatë, Pendarovski tha se Maqedonia e Veriut është e gatshme të marrë masa më rigoroze, vetëm nëse ka nevojë për to.

“Frika ime më e madhe ishte dhe mbetet në ekonomi, po prek gjithë ekonominë globale. Koronavirusi është sfida më serioze”.