Përmbytet Çairi, rrugët shndërrohen në lumenj (PAMJE)

239

Si zakonisht, shiu i shndërron rrugët e Çairit në lumenj, shpeshherë duke shkaktuar edhe dëme në infrastrukturën rrugore, shkruan Shenja.

Më poshtë keni disa foto të cilat tregojnë gjendjen momentale të disa rrugëve në lagjet e Gazibabës dhe Dizhonit.