Pasi Bullgaria nuk lëviz VETO-n atëherë , të dyja palët AAA me Qeverinë Zaev 2 koalicionimin e kanë për konsum të brendshëm

129

Lajmi interaktiv

www.telegrami.mk …Pasi Rumen Radev për së dyti herë u zgjodh President i Bullgarisë dhe nga dita e parë Ministria e Punëve të Jashtme e Bullgarisë deklaroi se Bullgaria nuk do heqë veton ndaj Maqedonisë së Veriut më 15 dhjetor

Pra pas ndodhive të tragjedisë në Bullgari ku 45 shqiptarë autokton humbën jetën në aksident komunikacioni u dogjën që edhe i shërbeu si alibi Zaevit për shtyerje të dorëheqjes së Zaevit brenda LSDM dhe në Qeveri shpresat se AAA do jetë numri 61+ për Qeveri si duket po zvoglohen andrat e koalicionit LSDM+BDI+PDSH +? tash e tutje nuk do ta kenë alibi për datën 15 dhjetor sepse heqja e Vetos nga Bullgaria dhe hapjen e negociatave me Maqedoninë si duket do mbetet për …Duhet shtuar edhe këtë se Vetoja Bullgare kësaj radhe vjen aq fuqishëm sa që kërkojnë që Shqipëria pa hak e bilak(e vetmja Shqipëria nga fqinjët rreth e rrotull Maqedonisë Veriore nuk shfaqi kërkesa për gllabërim të territorit të saj dhe BE e mendoi mirë dhe umuti i RMV ishte aty në dyshe ) pra Shqipëria duhet të mos paguajë faturën bullgare dhe të ndahet nga Maqedonia e Veriut dhe,që nënkupton në një të ardhme të afërt brenda përfundimit të dekadës 20 të këtij shekulli të jemi në pritje në grup në katror me Sërbinë+Mali i Zi+Bosnja +RMV .Pra partitë shqiptare luajtën deri tash ashtu siç thoshin Grujevski dhe Zoran Zaevi që interesat e tyre klanore dhe private i vinin si interesa shtetrore. Ok pra nuk është ok .Sonte LSDM pret ëndrën mos do ti bashkohet AAA pamarë parasysh tragjeditë që e kaplojnë Shqiptarinë në RMV dhe gjithë këto ndodhi kjo QEVERI as në Tetovë as në Stroma mos të ketë llogaridhënie peshë përgjegjësie… kjo është e paparë …Pra AAA nuk ka se çka pret sonte të mblidhen për vendimin le ta lëne nesër tubimin dhe të shohim se cili do të jetë reagimi i LSDM sonte pa deklaratë të AAA….atëherë do kuptohet qëllimi i vërtetë i Zaevit …AAA është parti autonome por duhet ta ketë të qartë se me deklarata se do ta zëvendësojnë BDI-në janë për CIMËN dhe LECIN sepse dallimi është në dëm të AAA në mos asgjë BDI ishte konkrete një pushkë diku e krisi 2001 ndërsa AAA me çka bindi elektoratin vetëm tia vazhdoje jetën Zaevit asgjë tjetër apo ndonjë aventurë të veten të realizojnë struktura të degës në Çair të cilët në rrjete sociale promoivojnë hyrjen (M.SH autori i këtyre rreshtave nuk e kapërdin dot si do ulen në Qeveri dhe do shpëtojnë Zaevin me njeriun parti PDSH pas ofendimeve me UNAZAT :një është e qartë se proceset e montuara që do i vënë si kushte Zaevit harrojeni at muhabet po ato Zaevi i ka hapur çdo cikël zgjedhor që nga 2017 (Ha ha ha mendoj ndaj Sasha Mijalkovit po se po ) për të cilën thirren disa klane në AAA janë vetëm për vetvete dhe interesa personale jo nacionale se ZAEVI NUK I HAP PROCESET E MONTUARA SEPSE AI NUK I PRANON SI TË TILLA DHE THIRRET NË AUTONOMINË E GJYQSORIT KUR JANË NË PYETJE SHQIPTARËT …Mesut Shabani …www.telegrami.mk