Pajtim në kohë tragjedie: Edi Rama përcjell mesazhin e Partisë Demokratike

298

Në kohën kur Shqipëria dhe të gjithë shqiptarët po kalojnë një kohë të vështirë për shkak të tërmeteve vdekjeprurëse që goditën Tiranën dhe Durrësin, duket se të dy partitë e mëdha shqiptare i kanë tejkaluar ndasitë.

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka publikuar një video ku ka shprehur keqardhje për të prekurit nga tërmetet dhe ka theksuar se pavarësisht ndasive politike, shqiptarët janë një komb i bashkuar, transmeton Klan Kosova.

“Megjithë ndasitë tona, në orë nevoje, ne jemi një komb i bashkuar. Shqipëria e vërtetë është ajo njerëzve me zemër dhe forcë të madhe.”

Ndërsa të njëjtën video të publikuar në faqen zyrtare të Partisë Demokratike në Facebook, kryeministri Edi Rama (që vjen nga Partia Socialiste) e ka shpërndarë në llogarinë e tij në Twitter.

Partia Demokratike@pdshqiperi

??

Videomesazh


“Megjithë ndasitë tona, në orë nevoje, ne jemi një komb i bashkuar. Shqipëria e vërtetë është ajo njerëzve me zemër dhe forcë të madhe.”

1952:48 PM – Nov 28, 2019 · AlbaniaTwitter Ads info and privacy53 people are talking about this