Nesër sërish mblidhet Këshilli për siguri nacionale i RMV-së

251

Nesër, në Vilën Vodno sërish do të mblidhet Këshilli për siguri nacionale.

Në këtë mbledhje të Këshillit, përveç anëtarëve të rregullt, do të marrin pjesë edhe gjeneralmajori, Vasko Gjurçinovski, drejtori i Agjencisë së Zbulimit, Erolld Musliu, drejtori i Agjencisë për siguri nacionale, Viktor Dimovski, guvernatorja e Bankës Popullore, Anita Angellovska – Bezhoska, zëvendëskryeministrja për Çështje Ekonomike, Mila Carovska, ministrja e Financave, Nina Angellovka dhe ministri Shëndetësisë, Venko Filipçe.

Temë e diskutimit do të jenë masat e Qeverisë për mbrojtje dhe dalje nga kriza ekonomike e shkaktuar nga COVID-19.

Pas mbledhjes, në konferencë për media do të dalë presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski.