Nëse nuk marrim garanci për atë që na shqetëson, do të votojmë kundër dhe do të largohemi nga Qeveria, tha Moraçanin pas takimit me Pendarovskin.(VIDEO )

41

BURIMI I LAJMIT

Pas përfundimit të takimit të presidentit Stevo Pendarovski me liderët e partive më të vogla nga koalicioni qeveritar – kryetarja e DOM, Maja Moraçanin, kryetari i Bashkimit Demokratik, Pavle Trajanov dhe kryetari i Partisë Liberal Demokratike, Goran. Milevski, u bë e ditur se kanë shpjeguar qëndrimet e partisë për propozimin francez dhe kanë theksuar shqetësimet e tyre.

Në një prononcim për 24 News pas takimit, Morachanin tha se është mirë që do të ketë dialog për propozimin në Kuvend, por nëse nuk marrin garanci për atë që i shqetëson, do ta votojnë kundër dhe do të largohen nga Kuvendi. Qeveria.