NDODHI ASTRONOMIKE: 17 JANAR, HËNA E PARË E PLOTË PËR 2022!

39

Superhëna e 17 janarit do të ndriçojë qiellin. Superhëna ndodh kur hëna është pak më afër tokës se zakonisht, dhe efekti është më i dukshëm kur hëna është e plotë.