Naser Selmani / Regjistrimi është një mënyrë e mirë për të fshehur të gjitha marrëveshjet e tjera të fshehta midis VMRO-DPMNE, LSDM dhe BDI

44

Gazetari Naser Selmani në mbrëmjen e sotme në TV 24 tha se marrëveshja ndërmjet Zoran Zaev dhe Hristijan Mickoski është së paku për regjistrim, por këtu fshihen marrëveshje të tjera sekrete.

  • Praktikisht kjo marrëveshje është për amnisti. Amnisti për ata që përfunduan në burg nën presionin e bashkësisë ndërkombëtare. Jam i bindur që në këtë paketë të mbuluar nga shtyrja e regjistrimit, bllokimi i bisedimeve me Sofjen do të shkojë në një paketë dhe Maqedonia do të harrojë fillimin e negociatave me BE. E di pse? Sepse VMRO-DPMNE dhe LSDM nuk do të dëshirojnë negociata, sepse nëse ka negociata Maqedonia duhet të reformohet dhe disa figura nga këto parti do të duhet të largohen.
    Unë pretendoj që këta njerëz po bëjnë edhe një rirregullim gjeostrategjik. Për t’i shkuar në ndihmë Vuќi. Në këtë moment është dritëshkurtër. Tani jeni duke pranuar Ministrin e Mbrojtjes të Kinës. Le të vijë Ministri i Shëndetësisë. Çështja nuk ka të bëjë vetëm me regjistrimin, është një meshë e mirë për të fshehur të gjitha marrëveshjet e tjera sekrete midis VMRO-DPMNE, SDSM dhe BDI, beson Selmani.

burimi: TV 24