Muhamed Zekiri -Muki përgëzon Albin Kurtit / Urime Albin Kurti, urime Vjosa Osmani, ju priftë e mbara në drejtimin e popullit dhe shtetit të Kosovës

40

Edhe Muhamed Zekiri u ka dërguar urime Albin Kurtit dhe Vjosa Osmanit për fitoren në zgjedhjet e parakohshme në Kosovë
“Urime Albin Kurti, urime Vjosa Osmani !!!
Ju prifte e mbara ne drejtimin e popullit dhe shtetit te Kosoves!”, ka shkruar Zekiri