Muhamed Zekiri-Muki / Koalicioni LSDM – BESA, koalicioni i fitores

200

Ish deputeti shqiptarë i LSDM-së, Muhamed Zekiri thotë se koalicioni mes LSDM-së dhe BESËS është një koalicion fitues dhe më i madhi multietnik që ka ndodhur për herë të parë në Maqedoninë e Veriut.

“LSDM sot shpalli koalicionin parazgjedhor me Levizjen BESA. Eshte ky koalicioni fitmitar, me i madhi, dhe koalicioni me i fuqishem deri me tani. Me kete hap tonin te perbashket, karakterin multietnik te Republikes se Maqedonise se Veriut e pasqyrojm ne program konkret dhe me oferte konkrete kadrovike.
Vizioni yne per Republiken e Maqedonise se Veriut eshte shtet i fuqishem ekonomik dhe stabil, vend i drejtesise, anetare e NATO-se dhe BE-se.
Koncepti qytetare “ Nje shoqeri per te gjithe” po i thyen dhe fiton stereotipet. Koha e ndarjeve po shkon ne histori.
Me forca te bashkuara , bashke , mundemi shume me mire!” shkruan Zekiri, përcjell TS.

Ndryshe ky koalicion jozyrtarisht i ka siguruar BESËS 5 deputet.