MPB: Janë regjistruar 470 raste të mosrespektimit të masave

173

Gjatë natës së kaluar (03/03.07.2020) në gjithë territorin e vendit MPB-ja ka regjistruar 470 shkelje të masës për mbajtjen e maskës mbrojtëse.

Nga Ministria për Punë të Brendshme apelojnë deri tek qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet që ja miratuar Qeveia me qëllim të ballafaqimit me Kovid-19.