Ministri i Financave në RMV Fatmir Besimi / Projekti #BlejShtëpiBlejBanesë në Ministrinë e financave

52

Projekti #BlejShtëpiBlejBanesë në Ministrinë e financave ofron kredi banesore me subvencion deri në 20.000 euro dhe norma interesi nën 3%‼️Përfitimet përfshijnë:👶 Subvencion shtesë për këstin mujor për çdo fëmijë të porsalindur.👱‍♂‍ 👱‍♀‍ Modele për të rinjtë.Kushtet varen nga zgjedhja e qytetarëve:➡️ Blerja e një shtëpie apo banese ➡️ Subvencionimi i këstit ose pjesëmarrjes së kredisë.🏦 Aplikohet në një nga tetë bankat: Tutunska Banka, Stopanska Banka, Sparkasse Bank, Ohridska Banka, Stopanska Banka – Manastir, TTK Bank, ProCredit Bank dhe Silk Road Bank.