Mila Carovska ish ministre tash zv/kryeministre nuk respektoi e para Ligjin për Gjuhët ,tabelën mbulonte me banera edhe aty nuk respektonte , Mizrahi vazhdon (foto-dëshmi)?!

217

Kërkesa e Partive politike shqiptare për përgjegjësi penale për mosrepektim të Ligjit të Gjuhëve në institucionet shtetrore qëndron ndaj Ministreshës për Punë dhe Politikë Sociale Rashela Mizrahi .Por pse partitë politike shqiptare nuk reaguan ndaj ish ministreshës nga radhët e LSDM tash zv/kryeministre e çështjeve ekonomike Mila Carovskës është çështje tjetër ajo Mila Carovska më tepër se një vit e fshehte tabelën me banera ku edhe aty nuk respektonte Ligjin për Gjuhët por ama ajo e LSDM e LSDM në qeveri Vuvka ja dëshmi nr1

edhe më keq Mila Carovska edhe në banera nuk respektonte dy gjuhësinë foto2

Poashtu edhe thirjet e gazetarit Petrit Saraçinit si thirje është me vend që gazetarët ti drejtohen në gjuhën shqipe Mazrehit është me vend por pak e vonuar o Petrit sepse këtë pyetje duhej shtruar edhe Mila Carovskës.

Ndërsa ajo që të nxjer nga takti është se ministresha Mizrahi këmbëngul se do e paguaje dënimin