Mesut Shabani / Nuk jam më, pjesë e ekipit në Radio Red -Tetovë…

113

Mesut Shabani / Pas 5 viteve në Radio Red si kryeredaktor dhe redaktor i programacionit të Lajmeve ,nga data 28.06.2021 nga pronarët u njohtova se LAJMET në Radio RED -Tetovë do të hiqen krejt si edicion informativ në këtë radio e cila është me licencë shtetrore në frekuencën 88.00 mega herz për Tetovën ,nuk hyj në sqarim publik për shkaqet e pronarit të hjekjes së Lajmeve nga programi por …unë jam shkaku…i falemenderoj stafin për përkrahjen, nervat …dhe më vjen keq për presionet që kan pasur për emisionet ?!.Falemenderoj posaçërisht dëgjuesit për përkrahjen masive ..si zë i vetëm kundër atyre që kanë kapur pushtetin…dhe nuk mërziten .për votuesit . .falë teknologjisë… si Mesut Shabani do jem prezent në atë që është e imja si pronë në www.Telegrami.mk…dhe nga vjeshta 1 shtatori online dhe me video pamje në www.radiovisari.online …pra në stil të ri por edhe më drejtpërdrejtë se përpara shihemi,dëgjohemi dhe takohemi së shpejti ….FALEMNDERIT …29.06.2021 …Tetovë