Mesut Shabani / Ftesë publike ILMI SELAMIT kthe pak në TETOVË sa nuk është vonë,rrugë të tëra me banues shqiptar të pa regjistruar …kujt i shërben kjo?!

67

Njeriu nr 2 në ENTIN SHTETROR STATISTIKOR ILMI SELAMI BABAXHANI I BDI-së DIL MOS RI ZYRAVE ishe në Kërçovë,anashkalon Tetovën .Nuk kanë mbetur edhe shumë ditë deri në përfundim të regjistrimit të popullsisë ,shtëpive dhe pasurive të tyre …sot e martë 21.09.2021 në Tetovë me nr rendor listash regjistrimesh 123- 124-125 me banim komplet shqiptar pas GJimnazit në TETOVË ku bën pjesë edhe rruga BORO VULIÇ ku banoj unë MESUT SHABANI nënshtetas i Maqedonisë së Veriut me shtëpi familjare mbetëm në pritje të rregjistruesve …rregjistrimi është kategori kushtetuese nuk mund të na e mohojë ESHS rregjistrimin ….dje ishim te njësia regjionale së bashku me disa fqinjë edhe në komunë në kat të dytë njera prej zyrave më duket e vetmja hapur administratorët i morën vërejtjet por u arsyetuan se nuk ka regjistrues të nevojshëm …por ky nuk është problemi i ynë …ne jemi taksapagues nga ne vjelen të arrdhurat e rregjistruesve…pra problem është i shtetit jo shtetasve numri i rregjistruesve…PRA O ILMI SELAMI dil në TETOVË mos u tut në qytet si TETOVA me gati 90 % shqiptarë të mos rregjistrohemi sikur dikush do që të jetë numër i vogël i shqiptarëve ….ardhja jote do eliminoje ujdurmën

Mesut Shabani gazetar