Mesut Shabani / Artan Grubi pasi ti i din krejt ,nuk je frajer nëse 13 gushtin e MO nuk e bën festë shtetërore ,dhe do jesh më frajer nëse më ndihmon ta kthej paswordin e Linkedinit.?!

74

Lajmi interaktiv

Për 20 vite BDI në pushtet edhe qendror por edhe lokal ama BASH ASNJË FESTË SHTETRORE NUK ARRITI TË SHTIJË NË KALENDAR TË RMV DHE TË REALIZOJE TË DREJTËN LEGJITIME TË SHQIPTARËVE,të gjitha festat keq a mirë qofshin FETARE OSE NACIONALE PËR SHQIPTARËT I FUTI NË KALENDAR PDSH ME ARBEN XHAFERIN 2008(në kohë derisa ishte gjallë).

DHE NUK JE FRAJER NËSE 13 GUSHTIN e MO NUK E BËN FESTË SHTETRORE ,barëm një festë në kalendar të këtij shteti të shkruhet si e arritur e BDI-së .TI MUNDESH …dhe ua mshelish llaçkën kundërshtarëve HAJDE BËJE …

Dhe e dyta pasi ti din çdo gjë… ndëgjohu me ekspertët e internetit …me DSK …ose ciber crimin ,edhe më keq interesohu kush e ka Pegasus të ma lirojnë paswordin e LINKEDIN ,sepse O ARTAN GRUBI unë jam POET 45 vite e pastaj gazetar 40 vite, .dhe nëse nuk e ke ditur në MAQEDONI ka pranë gjithë atyre mafia që i përmend DASH-i me vite edhe MAFI KULTURORE, PO a haruan ata të MAFIAS KULTURORE se poezia HILEJA NDAJ VETES që po bën bujën në BOTË është edhe në librin e titulluar GËRVISHTJE NË ZEMËR që gjendet edhe në Bibliotekën Shtetrore të Maqedonisë në SHKUP sepse librin më vitin 2020 e ka finansuar MINISTRIA E KULTURËS SË RMV .Poezia shkonte kah 4100 klikime dhe e fundit më rezulton Pranvera B…nga Shkupi dhe që nga ajo ditë nuk jam më në Linkedin …por a haruan ata të MAFIAS KULTURORE SHQIPTARE në RMV se SCREENSHOT të deri para dy muajve i kam ,pra ato të dhënat deri atëherë janë BOLL PËR MU dhe i rruaj si dy sytë e ballit janë faktografike dhe tek unë gjenden nëse nuk më beson ja

https://telegrami.mk/syri-news-mesut-shabani-me-poezine-hileja-ndaj-vetes-po-bene-bujen-ne-qarqe-intelektuale-europiane-dhe-boterore-e-shperndare-nga-linkedin-fakte/