Më në fund Parku te Xhamia e larme po ndryshon dhe rruga te ish restorant Cufi po asfaltohet.E presim Teuta Arifin të lavdrohet…?

52

Mbetjet e punëve të papërfunduara në Parkun te Xhamia e Larme po u afrohen fundit ,e proklamuar si e mirë gjithë qytetare e finansuar nga donator privat,nuk mundeshe ti biesh në fie kush ishte punëkyesi sa herë mendoje komuna atje dëgjohej zëri sponzori fund e krye ,kur drejtoheshe te sponzori i kishin kryer obligimet …tatari nuk e merte vesh…se ka ngecje të mospunëve nga ajo që duket ne pankartën informative dhe realizimin në teren ka dallime …por sponzori duhet përshëndetur në emër të vullnetit të shprehur ama sponzori me këtë rrast mer edhe obligime ti përmbahet masrrëveshjes …si do qoftë duhet përshëndetur sponzori pasi nuk e bën shteti ….i falen edhe lëshimet shtetit JO

..ok ..si duket diçka po lëvizin …po mbillen bredhat …

por ajo që po bëhet viti mbyllja e një grope tek Parku në afërsi të shkallëve që hapi EVN dhe nuk u mbyll nga punëkryesit e kontraktuar kriojoi telashe posaçërisht më të moshuarve që përkujdeseshin për nipërit dhe mbesat të mos binin në gropë se ishin kabllot e rrymës të pambuluara …sot më në fund po mbyllet …shyqyr pa pasoja në njerës …gjatë ishte pritja por po mbyllet

Më në fund edhe një përmbarim dhe asfaltim të një pjese të rrugës që mbeti me muaj të tërë pa u rindërtuar tek ish restorani Cufi në krah kthyes kah spitali …që edhe ngarkonte komunikacionin shtesë …tash pasi sot do përfundoje …mendoj që Teuta Arifi duhet sot të del të pret trakën se punën e sodit mos e le për nesër …nesër nuk i dihet ditë e re nafakë e re