Maqedonia e Veriut do të bëhet me kamera për kundërvajtje në trafik!

68

Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski sot para pyetjeve të mediave njoftoi se deri në fund të verës përfundimisht do të fillojë instalimi i sistemit për regjistrimin e kamerës për kundërvajtjet në trafik.

– I gjithë ky projekt është që të mbulojë të gjitha pjesët e vendit në përgjithësi. Do të ketë pajisje fikse dhe të lëvizshme që mund të lëvizin në një rrugë rajonale dhe kryesore ose në një autostradë. E gjithë puna është që projekti të bëhet sa më gjithëpërfshirës në të gjithë vendin dhe të zgjerohet. Kjo do të rrisë jo vetëm sigurinë publike, por edhe sigurinë e trafikut.

Këtë projekt, si më të rëndësishmin për MPB-në, Spasovski ka disa vite që e shpall. Kamerat që janë vendosur tashmë në vend janë vetëm për qëllime të sigurisë së shtetit.

Kamerat për shkeljet e trafikut duhet të vendosen në të gjithë territorin e vendit si një zgjidhje moderne e sofistikuar