LSDM PUBLIKOI EMRAT E 16-TË KANDIDATËVE PËR KOMUNAT, PËRFSHIRË EDHE TETOVËN ME KANDIDAT DR-HENDI ALEZOVIQ

45

LSDM ka publikuar emrat e 16 kandidatëve për kryetar komunash. Në Karposh vërehet se social demokratët do të garojnë me emër të ri, dhe ai është drejtorit i ujësjellësit Dushko Veskovski.
LSDM ka publikuar edhe emrin e kandidatit në Tetovë ndërsa bëhet fjalë për Hemdi Alezoviq. Në Prilep do të garojë me Goran Sugarevskin. Kandidatët tjerë janë:
Sveti Nikollë – Sasho Velkovski
Aerodrom – Aleksandar Filipovski
Sopishte – Sasho Stojanovski
Jegunovcë – Darko Bllazhevski
Kavadar – Goran Todorov
Kratovo – Vllatko Bojkovski
Çeshinovë – Goran Kërstev
Zërnovci – Viktor Angellov
Ilinden – Aleksandar Todorovski
Demir Hisar – Stevçe Mitrevski
Veles – Nenad Kociq