Ljupço Nikolovski për TV21: Krijojmë shumicë të re dhe shkojmë në zgjedhje në dhjetor, nëse ka opstruksione në Kuvend

202

Sekretari gjeneral i LSDM në emisionin ClickPlus në TV21 tha se në rast se ka opstruksione në Kuvend, atëherë LSDM do të krijojë shumicë të re dhe do të shkojë në zgjedhje të rregullta në dhjetor, e jo më 12 prill.