Liverpool dhuron para për t’i ndihmuar personat që kanë nevojë për ushqim

252

linku

https://www.liverpoolfc.com/news/community/390477-lfc-backs-fans-supporting-foodbanks-with-40k-donation-during-league-suspension

Liverpool ka bërë një gjest shumë human, ata kanë mbështetur një iniciativ bamirësie që është bërë  për shkak i koronavirusit, duke dhuruar 45 mijë euro.

Kjo iniciativë është duke u bërë për shkak të situatës që është duke e kaluar edhe Anglia si shkak i koronavirusit.

Andaj kanë filluar iniciativa që të grumbullohet ushqim për personat të cilët kanë nevojë.

Po ashtu është treguar që futbollistët e Liverpool nuk e kanë për herë të parë që kanë ndihmuar dhe kanë treguar mbështetjen e tyre.
Deri tash koronavirusi ka vrarë mbi 5 mijë e 600 njerëz.