Lëvizja Besa duhet ta dorëzojë deri te Kuvendi shkarkimin e Kastriot Rexhepit si deputet i Besës

72

Lajmi interaktiv

Historia përsëritet. Gjegjësisht, 20 vjet më parë, kur duhej të jepej votëbesimi për Qeverinë e VMRO DPMNE-së të Ljubço Georgievskit, Amdi Bajram u zhduk. Amdi Bajrami ka qenë i zhdukur për tre ditë dhe më vonë ai vetë ka thënë se e kanë çuar në Manastir në malin Pelister në Shtëpinë e Malorëve.

Pra pa marë parasysh deklaratës se Arianit Hoxha në vazhdim deponon tërheqjen nga posti i Ministrit të Bujqësisë në Qeveri ,detyra e parë nga lëvizja Besa thonë është që të shkarkojnë Kastriot Rexhepin nga posti i deputetit si i Lëvizjes Besa. Sipas procedurës Parlamentare ,trashëgues nga Lista e përbashkët e koalicionit LSDM-BESA e zgjedhjeve parlamentare në vitin 2020 i rradhës duhet të jetë deputeti i LSDM-së ,por Kastriot Rexhepi pa marë parasysh këtë fakt duhet të del paraprakisht me dorëheqje nga Lëvizja Besa dhe të vazhdojë postin e deputetit vetëm si i pavarur, jashtë lëvizjes Besa …