Lëvizja BESA dridh Çairin, Neproshtenin dhe Gostivarin

215

Lëvizjs Besa ka vazhduar me aktivitet e saj në fshatrat shqiptare. Besa dje ka ybarkuar në Çair, Neproshten, Gostivarë dhe në Strimnicë. Ata janë pritur nga një numër i madh qytetarësh të cilët gjithnjë e më tepër po reshtohen pas Lëvizjes Besa.