Laboratoria LAOR në Tetovë, të gjithë besimtarëve ju uron Fitër Bajramin

92

Laboratori Molekular “LAOR” në Tetovë të gjithë besimtarve të komuniteit islam ju uron festën e madhe të Fitër Bajramit.

“Paqa dhe mëshira e zotit qoftë mbi ju dhe familjet e juaja, agjërim të pranuar dhe të mirësitë e begatitë e zotit qofshin pjesë e çdo familje”