KY ËSHTË FERRARI F430 I VETËM MANUAL NË BOTË

1544

Ferrari F430 është modeli i vetëm i kompanisë prodhuese luksoze të veturave që posedon opsionin e ndërrimit manual të shpejtësive.

Shumica e modeleve F430 janë të pajisura me transmision gjysmë-automatik opsional, transmeton lajmi.net.

Fatkeqësisht, prodhuesit e automjeteve si Ferrari, Lamborghini dhe Maserati nuk prodhojnë më makina me transmision manual, duke i bërë modelet si F430 shumë të përdorueshme në tregun e përdorshëm.

Makinës aktualisht i etiketohet çmimi prej 380 mijë eurosh.