Ku shkel Kasami, mbushet salla, ai mirëpritet në Poroj të Tetovës (FOTO)

234

Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami sonte vizitoi fshatin Poroj, ku u prit ngrohtësisht nga banorët e këtij fshati.

Kryetari, Kasami bashkë bisedoi me banorët, ku u tregoi situatën aktuale politike dhe dëgjoi problematikat me të cilat përballet çdo ditë fshati Poroj.