Komuna e Strugës: Merko dorëzohet, i kalon kompetencat e urbanizmit Qeverisë (DOKUMENT)

398

Kryetari i komunës së Strugës, Ramiz Merko i kalon ingerencat në fushën e urbanizmit Qeverisë, në pjesën e dhënies së lejeve për ndërtim, legalizim të objekteve, koncesionit dhe implementimint të vërejtjeve nga ana e UNESKOS.

Kjo është letra origjinale që kryetari i Strugës i është drejtuar Qeverisë