Kohë e BDI -së, nuk është hera e parë për 20 vjet-tash nga Zaevi deklaratë historike ofenduese për shqiptarët/ Dorëheqjet nuk i kthejnë në jetë viktimat nga zjarri

47

lajmi interaktiv

E paparë…tek pritni çfarë do na bëje … jo skandal por deklaratë fashizoide e të ashtuquajturit Kryeministër i Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev dhe partitë shqiptare(BESA+BDI+PDSH) hala rrijnë në Qeveri më të dhe ia bëjnë numrin …Adelina Ismaili ka një këngë SHKONI NË R.S …të shokuar tetovarët …xhi tha be ki …nuk ka faj moti autobusi për Bardhovcë nuk qarkullon për pushtetarët shqiptar …shokët e Zoqit dhe për Qeverinë e Zoqit …xhi tha …Dorëheqjet nuk i kthejnë në jetë viktimat nga zjarri …PAK E KIMI ..Ky do na bëjë çdo gjë dhe nuk duhet të kërkojmë llogari…Deklarata sikur tregon adresën …U KAM NË PREHËR ME KA KREJT :::DIL PËRKTHEJE O ARTAN GRUBI :::: MOS DILNI HIÇ PREJ QEVERIE HISTORIA ËSHTË SHKRUAR SOT …

lajmi aktiv që qarkullon

https://alsat.mk/zaev-doreheqjet-nuk-i-kthejne-ne-jete-viktimat-nga-zjarri/

Kryeministri Zoran Zaev thotë se do të largohej nga politika vetëm nëse do të mund t’i kthente jetët e 14 viktimave nga tragjedia e 8 shtatorit në spitalin modular të Tetovës. I pari i Qeverisë vlerëson se largimi i ministrit të Shëndetësisë, Venko Filipçe do të vështirësonte menaxhimin me pandeminë.

I kuptoj shqetësimet, por nuk mund të shkarkoni ministër, Qeveri ose Parlament për këtë arsye. Duhet si fillim të dihen arsyet. E dyta duhet ta dimë cili është hapi i dytë. Do ta mësoni dikë 6 muaj të hy dhe ta menaxhon koronën, me spitalin në Tetovë dhe çdo gjë tjetër? Duhet t’i keni të gjitha informacionet për t’i dhënë përgjigjet e duhura dhe të dilni para qytetarëve me qëndrim. Nëse mund t’i kthenim jetët e 14 personave do të largoheshim edhe nga politika, por një gjë e tillë nuk bëhet – deklaroi Zoran Zaev, Kryeministër.

Zaev akoma është në dy mendje për pranimin ose jo të 4 dorëheqjeve morale si pasojë e tragjedisë.

Unë mund të mos i pranoj ose edhe t’i pranoj dorëheqjet. Por përgjegjësia morale është realizuar. A duhet të ketë përgjegjësi tjetër, këtë do ta thonë hetimet. Mua më duhet detaje çfarë me pandeminë? Kë do ta mësojmë? A na duhet kohë plotësuese dhe sa do të na kushtojë në jetën e njerëzve – tha Zoran Zaev, Kryeministër.

Madje Zaev duke komentuar zhvillimet mbi kualitetin e spitaleve modulare, ndërtimin e tyre, përfshi edhe hetimin dhe dorëheqjet e krerëve të shëndetësisë, Zaev konstatoi se debati për tragjedinë e Tetovës është bërë banal.

Nuk do të lejoj që më tej të hyjmë në këtë çështje sepse sigurisht se edhe ju e keni kuptuar se e gjithë kjo gjatë gjithë këtyre ditëve është bërë banale – deklaroi Zoran Zaev, Kryeministër