Koalicioni Aleanca-Alternativa në nj.z. 1 garon me Zejdin, në nj.z. 2 me Afrim Gashin,në nj.z.6 me nr 3 Ministri i Kulturës Hysni Ismaili

461

Tre favoritë për deputetë nga Alternativa për zgjedhjet nëpër njësi zgjedhore. Skender Rexhepi – Zejdi, sekretari gjeneral i Alternativës do të jetë bartës i listës në njësinë e parë zgjedhore për koalicionin AAA-ASH,në nj.z.6 me nr 3 Ministri i Kulturës Hysni Ismaili me nr7 Afan Elezi (Gv)
Kurse në zonën e dytë zgjedhore bartës i listës do të jetë kreu i Alternativës, Afrim Gashi dhe Sadije Sadiku nr 3 (Likova). Këtë të fundit e kumtoi edhe kreu i ASH-së Zijadin Sela pas mbledhjes së kryesisë Qendrore të ASH-së në Gostivar